PU Gietvloer

PU Gietvloer

De gietvloer maakt een groei door. Waar voorheen vaak gekozen werd voor vloerbedekking of een houten vloer, wordt steeds meer gekozen voor een gietvloer. Het bijzondere aan deze hoogwaardige kunststof vloer is dat deze niet gelegd, maar gegoten wordt.

Garant Gietvloeren zijn geluiddempend, kras- en vochtbestendig, kleurecht en slijtvast. Ook als u bijvoorbeeld kinderen heeft, hoeft u dus niet meer te schrikken als zij een glas drinken per ongeluk van tafel stoten. Onze PU Gietvloeren zijn 100 % waterdicht, dus ook geschikt voor in de douche.

Mono Gietvloer

Een mooie PU ( Polyurethaan ) gietvloer gemaakt van een hoogwaardige elastische kunstof. Een mono gietvloer wordt geleverd op basis van uw favoriete kleur en bestaat uit één kleur. Deze kleur is puur en geeft een ruimtelijk gevoel aan een ruimte. De mono gietvloer is naadloos en geeft een prettig gevoel wanneer u of de kinderen met blote voeten lopen.

Betonlook Gietvloer

Een mooie PU ( Polyurethaan ) gietvloer gemaakt van een hoogwaardige elastische kunstof. Betonlook gietvloer wordt geleverd op basis van 2 kleuren die met elkaar gemengd worden.

Wij kunnen deze Betonlook vloer een rustig en natuurlijke uitstraling geven of indien gewenst een wat meer levendige. De Betonlook gietvloer is naadloos een geeft tevens een warm gevoel qua gebruik en uitstraling. De betonlook gietvloeren zijn in meer dan 100 kleuren leverbaar!

PU Gietvloer
PU Gietvloer Vloerverwarming Garant

Op welke ondergronden kunnen wij een PU Gietvloer Gieten?

Belangrijk om te weten wat de ondergrond is van u huidige vloer.

Heeft u een nieuwbouw woning, dan ligt er of een zandcement dekvloer of een anhydriet dekvloer. Bij de cementdekvloer kunnen wij in principe de vloer zo aanbrengen, maar bij de anhydriet dekvloer moeten wij eerst de dekvloer voorbewerken. Dat heeft te maken met de toplaag van de anhydriet waar niets op hecht, deze zullen wij eerst machinaal moet afschuren. Deze voorbereiding zijn extra kosten voor een PU Gietvloer.

Bestaande woningen hebben meestal een zandcement dekvloer, de staat van deze ondervloer is meestal wel goed, maar zal bij opname worden bekeken of er nog een extra egalisatie nodig is.

U heeft een woning gekocht met een tegelvloer en wilt een PU Gietvloer.
Het is niet mogelijk de PU gietvloer direct over de tegels te gieten, maar zullen deze tegelvloer eerst moeten egaliseren.

U heeft een oude woning met houten ondergrond.
Indien U een houten ondergrond heeft, dan zullen er eerst Fermacell platen op de vloer bevestigd moeten worden. Deze platen dienen dan weer geëgaliseerd te worden , voordat de uiteindelijke PU Gietvloer gegoten kan worden. Gietvloer Garant kan u adviseren en al deze werkzaamheden voor U uitvoeren.

Wilt U nou ook zo’n mooie PU Gietvloer, neem dan contact op met onze showroom voor een afspraak of bel ons op 085 30 36 821

Vloerverwarming klaar? Welke vloer wilt u?

Gietvloer Garant de gietvloer specialist van Nederland. Wij bieden de voordeligste prijzen voor gietvloeren, woonbeton wanden en vloeren. Voor particulieren die een nieuwbouw woning hebben gekocht hebben wij speciale deals, vraag naar de voorwaarde.

Gietvloer Garant logo
Vloerverwarming Garant logo

Bekijk de website van Gietvloer Garant voor meer mogelijkheden

Naast PU Gietvloeren bieden wij ook:

anhydrietvloer

Anhydrietvloeren

basebeton

Basebeton vloeren

Vloerverwarming binnen 1 dag geïnstalleerd?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

085 - 303 6821

Vloerverwarming Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 9.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Vloerverwarming Garant | Algemene voorwaarden