Vloer isolatie

Wij isoleren uw vloer met EPS parels HR++

Wilt u genieten van een warme en comfortabele vloer in je huis, terwijl u tegelijkertijd energie bespaart? Bij Vloerverwarming Garant bieden we niet alleen hoogwaardige vloerverwarmingssystemen, maar we zorgen er ook voor dat je vloerisolatie op topniveau is, inclusief isolatie van je kruipruimte met EPS korrels. Deze isolatie is perfect te combineren met onze vloerverwarmingssystemen, voor een optimale warmte-ervaring in huis.

Waarom kiezen voor EPS korrels in je kruipruimte?

  • Uitstekende isolatiewaarde: EPS korrels bieden een van de hoogste isolatiewaarden beschikbaar, waardoor warmteverlies via de vloer wordt geminimaliseerd. Dit resulteert in een efficiënter verwarmingssysteem en lagere energiekosten.
  • Bestand tegen vocht en schimmel: Dankzij de waterafstotende eigenschappen van EPS korrels blijft je kruipruimte droog en vrij van schimmel. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat en verlengt de levensduur van je vloer.
  • Lichtgewicht en duurzaam: EPS korrels zijn lichtgewicht en gemakkelijk te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor isolatieprojecten van elke omvang. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
  • Verbeterd wooncomfort: Door je kruipruimte te isoleren met EPS korrels geniet je van een gelijkmatigere temperatuur in je huis en elimineer je koude vloeren. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor jou en je gezin, het hele jaar door.
vloer isolatie
EPS korrels vloer isolatie

Waarom kiezen voor Vloerverwarming Garant isolatie?

Bij Vloerverwarming Garant begrijpen we het belang van een goed geïsoleerde kruipruimte voor een efficiënt vloerverwarmingssysteem. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie van EPS korrels, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Bovendien bieden we een gratis adviesgesprek aan, waarin we samen met jou de beste isolatieoplossing voor je kruipruimte bespreken.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vloerverwarming Garant jouw huis kan transformeren in een warme en comfortabele leefruimte, met behulp van vloerverwarming en EPS korrels isolatie!
Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Vloerverwarming klaar? Welke vloer wilt u?

Gietvloer Garant de gietvloer specialist van Nederland. Wij bieden de voordeligste prijzen voor gietvloeren, woonbeton wanden en vloeren. Voor particulieren die een nieuwbouw woning hebben gekocht hebben wij speciale deals, vraag naar de voorwaarde.

Gietvloer Garant logo
Vloerverwarming Garant logo

Bekijk de website van Gietvloer Garant voor meer mogelijkheden

Naast Basebeton vloeren bieden wij ook:

anhydrietvloer

Anhydrietvloeren

PU Gietvloer

PU Gietvloeren

Vloerverwarming binnen 1 dag geïnstalleerd?

1 Step 1
In welke dienst bent u geïnteresseerd?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

085 - 303 6821

Vloerverwarming Garant, Tappersweg 13, 2031 ET Haarlem

Openingstijden: Ma t/m Vr 9.00 - 17.00 (alleen op afspraak)

Volg ons

©2022 Vloerverwarming Garant | Algemene voorwaarden